Kiuaskivet

Keraamiset kiuaskivet

Ennenkokemattoman pehmeät ja kosteat löylyt

Keraamiset Tiileri-kiuaskivet ovat kehitetty erityisesti sähkösaunoihin, joiden ongelmana ovat kuivat ja lyhyet löylyt. Huokoisen rakenteensa ansiosta Tiileri-kiuaskivet varastoivat osan vedestä aikaansaaden pitkät ja pehmeät löylyt. Samalla voit käyttää suurempia löylyvesimääriä. Hyvän höyrystystehonsa ansiosta saunan kosteus pysyy korkeana. VTT:n testaama höyrystysteho on 95% ! (tutkimusselostus RTE10093/96).

Puhdas luonnontuote - ympäristöystävällinen

Kiuaskivien raaka-aineet ovat huolella valittuja, puhtaita luonnontuotteita, jotka sintrataan n. 1200 asteen kuumuudessa. Tämän ansiosta Tiileri-kiuaskivistä ei haihdu haitallisia kaasuja vaan saunailma on hajuton ja puhdas. Tiileri-kiuaskivet eivät sisällä asbestia (Työterveyslaitoksen tutkimus n:o 740-95 ). Toimittamalla keraamiset kivet yhteenliitettyinä aihioina säästämme ympäristöä kompaktin pakkauksen muodossa: pakkausmateriaalissa, kuljetuksessa ja varastoinnissa - myös Sinun eduksesi.

Erinomainen kestävyys

Tiileri-kiuaskivet on testattu erittäin hyvällä menestyksellä vaativissa laitossaunaolosuhteissa, joissa tavallisten kivien ongelmana on ennenaikainen mureneminen. Saksalaisen DIN 51068 mukainen lämpöshokkikestävyys on keraamisilla Tiileri-kiuaskivillä moninkertainen tavallisiin kiviin verrattuna.

Ei murene - säästää vastuksia ja pitää saunan siistinä

Normaali kiuaskivistä mureneva kiviaines estää kiukaassa riittävän ilmankierron, jonka seurauksena vastus saattaa ylikuumentua ja tuhoutua. Tiileri-kiuaskivi kestää murenematta normaali kotisaunassa useita vuosia. Tiileri-kiuaskivet pitävät myös löylyhuoneesi siistinä, sillä niistä ei irtoa kivipölyä lattialle.