Tulisijat, jotka kestävät aikaa

Rakennus S. Pellikalta saat takat, tulisijat ja leivinuunit kaikkiin tarpeisiin laadukkailta kotimaisilta valmistajilta. Tutustu tarkemmin laatumerkkeihimme ja monipuoliseen valikoimaamme!

Takkatuli

Takkatuli lämmittää talossa kuin talossa! Turvallinen ja helppo ratkaisu tulisijan rungoksi on Takkasydän, jolla saadaan teknisesti toimiva ja tutkitusti erinomainen takkaratkaisu. Lue lisää Takkatulesta.

Tiileri

Aito Tiileri-tiili syntyy kuumentamalla savea yli 1000 asteen lämpötilassa. Näin savi saa erinomaiset keraamisen tuotteen ominaisuudet ja kestää hyvin suomalaisia sääoloja. Tiileri-merkki takaa, että saat aina aitoja poltettuja tiiliä. Tiiliä, jotka ovat kestäviä, viimeisteltyjä, väriltään virheettömiä ja suomalaiseen luontoon sopivia. Kun valitset Tiilerin, saat parasta asiantuntemusta tiilirakentamiseen yli 50 vuoden vankalla kokemuksella. Tutustu tarkemmin Tiileriin.

Warma-uunit

Puulämmitys on suomalaisten sydämen asia. Olipa asumismuoto mikä tahansa, kaipaamme uunin lämpöä ja takkatulen räiskettä. Warma-uunien valtteja ovat huippuluokan teho, hyötysuhde, kestävyys ja palamisen puhtaus sekä ulkomuoto. Warma valmistaa laadukkaita uuneja suomalaisiin oloihin vuosikymmenien vankalla kokemuksella. Lue lisää Warma-uuneista.

Kun etsit laadukasta tulisijaa, joka lämmittää kotiasi ja miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin kuluttua, ota yhteyttä Rakennus S. Pellikkaan!