Warma-uunit – kotimaista laatutyötä

Puulämmitys on suomalaisten sydämen asia. Olipa asumismuoto mikä tahansa, kaipaamme uunin lämpöä ja takkatulen räiskettä. Nykyajan tuomat uudet lämmitysmuodot yrittivät syrjäyttää tuon vuosisatoja kestäneen perinteen, kunnes huomattiin, että se lämmitysmuotona on Warma vaihtoehto. Puu polttoaineena on paras, se on Warmaa, puu ei rasita luontoa, on taloudellinen ja taatusti kotimainen, sekä suosii suomalaista työtä. Uuninvalmistus on kulkenut perintönä muurarien ammattikunnassa sukupolvelta toiselle. Nykyajan elämänmeno on kuitenkin asettanut omat vaatimuksensa myös uuninvalmistukseen, Warmaa on, että teho, hyötysuhde, kestävyys ja palamisen puhtaus sekä ulkomuoto pitää olla huippuluokkaa, jotta tuote on kilpailukykyinen, ja kelpaa asiantuntevalle, laatutietoiselle asiakkaalle. Meillä on käytettävissä tämä kaikki tieto ja taito sekä tulisijaosaaminen yli kahden vuosikymmenen kokemuksella… Joten ei jäänyt vaihtoehtoja. Syntyi Warma-uunit.

Teknistä osaamista

Warma-uunit valmistetaan tulenkestävästä erikoismassasta, joka sietää erinomaisesti korkeita lämpötiloja ja suuria lämmönvaihteluja. Runkosuunnittelussa emme ole säästelleet massaa, runkorakenteen paksuus yhdistettynä massan ominaispainoon antaa Warma-uunille mahtavan lämmönvarauskyvyn. Massan tiiviys ja rungon rakenteelliset ominaisuudet takaavat, että koko uuni lämpiää tasaisesti. Lähes kaikissa uuneissa on yläliittymä-, tuplakierto- ja kesäpeltimahdollisuus.

Suunnittelua ja muotoilua

Jatkuvasti kehittyvästä ja laajenevasta liesi- ja uunimallistostamme löytyy jokaiselle sopiva tulisija. Pintamateriaalina on valittavissa, kaakelipinnoista aina aitoon kivipintaan, hiottuna, kiillotettuna tai lohkopintana. Halutessaan asiakas voi itse suunnitella omaan tulisijaansa yksilöllisen muodon. Kaikki mallit ovat myös saatavana slammattuina tai tasoitettuina.

Rakennus S. Pellikka Oy on Warma-uunien valtuutettu jälleenmyyjä ja asentaja!

Tutustu mallistoon